Heidi’s Bier Bar – Norges beste Afterskibar 

På Heidi’s Bier Bar kan du oppleve ekte afterskistemning med tilhørende dans på bordene og folkelig drikke i glasset. Når du kommer på besøk hos oss, så trår du direkte inn i en Østerisk afterskibar, akkurat som om du skulle vært i Alpene – og du blir straks fanget av den fantastiske afterskistemningen som møter deg.

Den helt riktige afterskistemningen

Våre vertinner og verter er kledd i flotte tyrolerkjoler og lederhosen, og har alltid et smil om munnen når de serverer både tårn og ski ved bordene – hele natten lang! Det er godt humør, festen er vill, og du ser glade mennesker uansett i hvilken retning du vender blikket. Tyske, norske og internasjonale favoritter spilles, og er med på å skape den helt fantastiske afterskifesten. Klassiker på klassiker strømmer ut av høyttalerne, og du kan ikke unngå å føle rytmen i kroppen når du kjenner igjen en gammel slager, og tar deg selv i å stå oppe på det ene bordet mens du synger med på «Booorn in the U.S.A».

 

Om du synes dette høres helt fantastisk ut, så kan du booke et eget bord til deg og dine venner – og det er helt gratis!

 

Book bord her

Sees vi til afterskifest? 

Tilsier humøret at du ønsker en fantastisk kveld i godt selskap med lekker leskedrikk, eller har du planer om en ordentlig afterskifest der du synger tostemt med DJ Ötzi og viser hvem kongen av dans på bordene er? Uansett, så er Heidi’s det perfekte stedet for deg! Med 12 års erfaring som Nordens beste afterskibar, og med over 4350 kvelder med afterskifest – så tør vi faktisk garantere at du ikke kommer til å angre på et besøk hos oss!

Heidi og Anton gleder seg til å se deg.

 

Du finner oss her:

Heidi’s Bier Bar Oslo (NO)

Heidi’s Bier Bar Trondheim (NO)

Heidi’s Bier Bar Bergen (NO)

 

Finn oss også i Danmark her:

Heidi’s Bier Bar København

Heidi’s Bier Bar Odense

Heidi’s Bier Bar Svendborg

Heidi’s Bier Bar Aarhus

Heidi’s Bier Bar Sønderborg

Heidi’s Bier Bar Aalborg

Heidi’s Bier Bar Thisted

 

Tschüss!