Arranger en fest på Heidi’s Bier Bar

Skal du arrangere en fest? På Heidi’s Bier Bar kan du arrangere din egen fest i våre stemningsfulle festlokaler. Om du skal holde bursdag, firmafest, oktoberfest, julebord, utdrikningslag eller noe helt annet, så er Heidi`s Bier Bar sine festlokaler det helt riktige stedet å benytte!

Vi tilpasser din fest etter dine ønsker – alt du trenger å gjøre er å fortelle oss hvordan din fest skal være så finner vi en løsning sammen. Vi har mange gode ideer, som kan gi festen din prikken over i`en, og har du dine egne ideer så ikke nøl med å hive dem vår vei.

 

fødselsdag

Bursdag

LES MER

Firmafest

Firmafest

LES MER

Arranger en privatfest i våre stemningsfulle lokaler 

Heidi’s Bier Bars festlokaler legger rammene for den perfekte festen. Lokalene er rustikke og hyggelige, i beste afterskistil.

Våre festlokaler rommer opp til 390 personer, så her kan du låne deler av Heidi’s Bier Bar til både små og store selskaper. For våre private selskaper må dere være minimum 30 personer, og om du kun ønsker å booke et par bord til et mindre selskap, så ordner vi selvfølgelig det også. Heidi’s Bier Bar garanterer uansett en uforglemmelig aften! Med over 12 års erfaring, og hundrevis av gjester som arrangerer fester på Heidi`s Bier Bar hver uke, vet vi akkurat hva som skal til for at du og dine gjester får en uforglemmelig kveld på Norges beste afterskibar.

 

Arranger en fest i Oslo

Skal du arrangere en fest i Oslo? På Heidi’s Bier Bar i Oslo kan vi garantere en real fest når du og ditt selskap har noe dere ønsker å feire. Heidi’s Bier Bar har et stort og stemningsfullt festlokale innredet i ekte tyroler- og afterskistil, og en fantastiske terrasse under tak. Du kan låne en etasje til deg og dine dersom du skal holde en fest i Oslo. Book din fest i skjemaet nederst på siden, og ønsker du mer informasjon kan du kontakte Heidi’s Bier Bar Oslo her.


Arranger en fest i Trondheim

Skal du arrangere en fest i Trondheim? Vi stiller med rustikke og hyggelige lokaler hvor deler av lokalet er tilgjengelig for leie, dersom du skulle ha noe du ønsker å feire med et privat selskap. Lokalet går over to etasjer, med en bar i hver, i tillegg til å friste med en flott terrasse. Du kan booke din fest i skjemaet nederst på siden, og skulle du ønske mer informasjon kan du kontakte Heidi’s Bier Bar Trondheim her.

 

Arranger en fest i Bergen

Skal du arrangere en fest i Bergen? Heidi stiller med flotte og hyggelige lokaler i ekte tyroler stil. Lokalet går over tre etasjer, med flere ulike barer. Du kan booke din fest i skjemaet nederst på siden, og skulle du ønske mer informasjon kan du kontakte Heidi’s Bier Bar Bergen her.

 

Heidi’s Bier Bar gleder seg til å arrangere din fest!

 

Book din fest her