Bursdag på Heidi’s Bier Bar

Bursdagsselskaper er jo en av de mest fortjente feiringer som finnes, og hvem elsker vel ikke en ordentlig fest til en så spesiell anledning? På Heidi’s Bier Bar kan du arrangere din bursdag, uten den krevende planleggingen. Du forteller oss bare hvilke ønsker du har for kvelden, så arrangerer vi alt sammen! Våre søte verter og vertinner vil passe på at dere har det fint hele kvelden, slik at bursdagsbarnet kun skal fokusere på å hygge seg med sine gjester, og ikke på at det blir sølt all verdens drikkevarer på gulvet hjemme i stua. På Heidi’s Bier Bar kan du danse på bordene ut i de sene nattetimer, og du kan nyte musikken uten naboklager. Når festen er ferdig kan du bare gå hjem og få en velfortjent nattesøvn, for vi tar oss selvfølgelig av oppryddingen!

 

Book din bursdag nå

 

Dersom du har ideer til en selskapslek, eller dere bare skal leke «sprekk ballongen» i ditt selskap, så kan vi sørge for dette også. Vi har selvfølgelig noen ytterligere ideer til underholdning på lur, så du får bursdagen du drømmer om, og vi stiller selvfølgelig med stemningsgaranti!

Les mer om vår populære underholdning til bursdagsselskaper her.

 

foedselsdag-no2

Arranger bursdagen din i helt egne festlokaler

Vi stiller våre lokaler til rådighet for deg og ditt selskap. Skal du holde en stor bursdagsfest kan du leie en etasje på Heidi’s Bier Bar! Det er selvfølgelig også muligheter for å booke enkeltstående bord, dersom du skal holde en mindre fest for dine nærmeste venner. Du står fritt til å pynte lokalet med flagg og annen bursdagspynt etter ønske, og vi hjelper gjerne til ved behov. Ta kontakt med oss for et tilbud.

 

Book din bursdag nå

 

Arranger bursdagen din i Trondheim

Skal du feire bursdagen din i Trondheim? Vi kan stille med fantastiske festlokaler der du kan ha din egen bursdagsfest. Ønsker du å leie en etasje hos Heidi’s Bier Bar i Trondheim for å arrangere et bursdagsselskap så kan du fylle ut skjemaet nederst på siden. Ønsker du mer informasjon kan du kontakte Heidi’s Bier Bar Trondheim her.

 

Arranger bursdagen din i Oslo 

Skal du feire bursdagen din i Oslo? Du kan låne Heidi’s Bier Bar sine rustikke og tyroler-inspirerte lokaler til din egen private bursdagsfest. Vi sørger for at du får en fantastisk feiring – så book din fest via skjemaet nederst på siden allerede i dag. Ønsker du mer informasjon kan du kontakte Heidi’s Bier Bar Oslo her.

 

Kontakt oss via skjemaet så kommer vi tilbake til deg med et tilbud på din bursdagsfest. Vi gleder oss til å feire deg!