Firmafest på Heidi’s Bier Bar

Hvem er ikke i ekstase over en god firmafest? På Heidi’s Bier Bar arrangerer vi firmafesten som blir årets snakkis på kontoret, og som alle tenker tilbake på med et smil om munnen. Vi tilbyr alle former for firmafester; den koselige fredagsbaren, jubilanten Frank som har blitt mosegrodd i selskapet, VIP arrangementer, sommerfester og julebord. Dere kan holde firmafester på alle de ulike Heidi’s Bier Barene i Norge, og dersom du skulle ønske å ta turen over til Danmark, så stiller vi sannelig med et par barer der også!

 

Book firmafest nå

 

reception

Ideer og anledninger til firmafesten

Fredagsbar

Mangler dere en base til deres fredagsbar? På Heidi`s Bier Bar kan dere booke en etasje helt for dere selv, eller booke bord helt gratis. Nyt en velfortjent drikke etter en effektiv arbeidsuke sammen med våre andre gjester. Her kan man bli bedre kjent med sine kolleger i omgivelser som er perfekte for å bygge opp stemningen. Kontakt oss for en eventuell firmaavtale.

Holder dere fredagsbaren på kontoret er dere selvfølgelig også hjertelig velkomne til å holde afterparty i Norges beste afterskibar.

 

Oktoberfest – firmafesten med lederhosen på!

Hva gir vel bedre stemning enn tyrolerkjoler og lederhosen som dresscode til firmafesten. Vi pynter lokalene våre opp og leverer ekte oktoberfeststemning med tyske spesialiteter og allsang. Dersom ønskelig så stiller vi også med catering – det eneste du behøver å gjøre er å kle deg for anledningen, danse på bordene og heve hånden til Ein prosit!

 

Feiring og jubileum

Skal du feire en spesiell anledning? Vi har rammene for den beste festen, du har anledningen! Våre lokaler er egnede til både større og mindre selskap, og passer både til formelle og mindre formelle tilstelninger. Vi planlegger arrangementet sammen med deg – og under hele arrangementet vil det være en erfaren medarbeider tilstede for å sikre at kvelden forløper akkurat slik du ønsker at den skal.

 

Temafest

Skal firmafesten løftes opp til neste nivå? Vi er selvfølgelig med på å lage den kuleste temafesten! Bare kontakt oss med din idé – for vi er med på det meste, og har allerede arrangert et bredt spekter med ulike konsepter.

 

Julebord

Heidi’s Bier Bars stemningsfulle lokaler danner det perfekte grunnlaget for et vellykket julebord – ikke bare kan vi ordne fantastisk mat, men dere kan også holde festen gående hos oss ut i de sene nattetimer. Du kan booke ditt julebord her.

Kontakt oss i skjemaet nederst på siden og skriv inn dine ønsker og ideer, så arrangerer vi en helt spesiell og unik fest som er skreddersydd til akkurat dere.

 

Book din firmafest nå

 

Arranger firmafest i Oslo

Skal du arrangere en firmafest i Oslo? På Heidi’s Bier Bar i Oslo stiller vi med mulighet for mat, tyske slagere og dans på bordene – med tyrolerservitriser sørger for at dere får en fantastisk kveld. Book din firmafest i skjemaet nederst på siden – ønsker du mer informasjon kan du ta kontakt med Heidi’s Bier Bar Oslo her.

 

Arranger firmafest i Trondheim

Skal du arrangere en firmafest i Trondheim? Midt på vakre solsiden kan du booke bord, eller låne en hel etasje for deg og dine kolleger til årets firmafest. Book din firmafest i skjemaet nederst på siden – ønsker du mer informasjon kan du ta kontakt med Heidi’s Bier Bar Trondheim her.

 

Book firmafest på Heidi’s Bier Bar her