Velkommen til Heidi’s Bier Bar Haugesund

På Heidi’s Bier Bar kan du oppleve ekte afterskistemning med tilhørende dans på bordene og folkelig drikke i glasset. Når du kommer på besøk hos oss, så trår du direkte inn i en Østerisk afterskibar, akkurat som om du skulle vært i Alpene – og du blir straks fanget av den fantastiske afterskistemningen som møter deg.

Den helt riktige afterskistemningen

Våre vertinner og verter er kledd i flotte tyrolerkjoler og lederhosen, og har alltid et smil om munnen når de serverer både tårn og ski ved bordene – hele natten lang! Det er godt humør, festen er vill, og du ser glade mennesker uansett i hvilken retning du vender blikket. Tyske, norske og internasjonale favoritter spilles, og er med på å skape den helt fantastiske afterskifesten. Klassiker på klassiker strømmer ut av høyttalerne, og du kan ikke unngå å føle rytmen i kroppen når du kjenner igjen en gammel slager, og tar deg selv i å stå oppe på det ene bordet mens du synger med på «Booorn in the U.S.A».

Om du synes dette høres helt fantastisk ut, så kan du booke et eget bord til deg og dine venner – og det er helt gratis! Bli med oss å danse på bordene i en helt magisk atmosfære!

Vil du holde deg oppdatert med alle de store tingene skjer på Heidi’s Bier Bar Haugesund, følg oss på Facebook.